Band of brothers

Band of brothers

sobota, 4. september 2010

Delovni teden....

Pretekli teden je bil precej službeno obarvan, dnevi so se začeli zgodaj zjutraj in končali proti večeru - računalnika tudi pogledal nisem :) .... V Kopru, natančneje v naselju Markovec, se gradi nova stanovanjska soseska Nokturno. Na Brest pohištvo d.o.o. so se odločili, da za pospešitev prodaje in prikaz inovativnega, kvalitetenega pohištva opremijo vzorčno stanovanje.

Kot konstruktor sem imel nalogo skonstruirati pohištvo po idejnih renderjih Brestove oblikovalke. Nemalo težav in kar nekaj delovnih sobot je bilo potrebnih, da je program Nokturno "shodil". Pri tem sem si pomagal tudi z meditacijo :)

Vse je v ravnovesju z vesoljem :) ....
Sledila je izdelava vzorcev v naši modelni delavnici, nabira okovja potrebnega za vsa gibanja, testna montaža pri nas in nato še zadnji del razvoja - montaža vzorčnega stanovanja. Potreben je bil skoraj ves teden za kompletno montažo stanovanja - hvalabogu za "hiab" kateri je dvignil vse pakete v tretje nadstropje! Vseeno nas je čakalo še kar precej dela, preden je bilo vse pohištvo sestavljeno in postavljeno na določena mesta. Od Triglava naprej še nisem tako švical kot tu ... vroče primorsko podnebje v kombinaciji s fizičnim delom in pazljivostjo, da ne uničimo parketa in sten, je naredilo svoje. Srečal tudi dva Slivčana (Aleša in Jožeta), katera sta skrbela, da naselje dobi zeleno streho. Videli smo se dvakrat, enkrat sta šla onadva na malico, drugič pa jaz :)  ne vem kaj to pomeni? Sledi še kak dan urejanja podrobnosti in stanovanje bo lahko predano namenu. Še nekaj foto utrinkov....

Pridni kot mravljice....
Brez komentarja!
Če ne gre skupaj je potrebno tudi na kolena :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar